“Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, ez a relativitás .” /Albert Einstein/

kos
A Kosokra így az év vége felé, többféle erőpróba vár. Lehet, hogy úgy érzi egy idősebb férfi ismerőse vagy rokona áll a vágyai beteljesülése és ön közé. De ez nem így van, ezt idővel belátja és enyhül önben a szomorúság. A munkájában kicsit úgy érezheti a héten, hogy túlterhelik, de szerencsére kellő energiát tud megmozgatni, hogy a dolgait elintézze. Az újév, új információkat tartogat, ami a családját hosszútávon érintő kérdéseire ad választ az élettől.
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” /Albert Einstein/

bika
A Bikák a héten többször érezhetik, hogy picit több magányra vágynak. Talán a túl sok esemény váltja ki, hogy picit elvonulnának a világtól és az sem igazán, zavarná őket, ha nélkülük valósulnának meg a dolgok. Pedig ez most nem, azaz időszak, amikor elvonulhatnának. Sok a jövővel kapcsolatos fontos döntést kell hozniuk. És ha jól csinálja, és kellően megfontol még az anyagi helyzetén is jelentős változást, idézhet elő. A párjára szerencsére bizton számíthat, még a változó hangulataihoz is kedvesen és nyugodtan áll hozzá. Akik még nem találtak pára azoknak hamarosan kopogtat Ámor az ajtaján.
“Ami igazán számít, azaz intuíció.
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.” /Albert Einstein

ikrek
Az Ikrekre a héten sok munka vár. Ráadásul nagyon nehezen osztják be az idejüket. Most mintha kevés lenne a 24 óra egy napban. Ez talán azért van, mert egyszerre több dologgal is foglalkoznak, persze egyikkel sem túl mélyen csak úgy felületesen gyorsan. Nagyon sok olyan dolog találhatja meg a héten, amit még idén szeretne befejezni. A párkapcsolatában is az újra kezdés dominál. A régi kapcsolat újra éled, vagy a múltból föl bukkan egy új-régi kapcsolat.
“A kevés tudás veszélyes. A sok is.” /Albert Einstein/

rak
Még mindig a Rákoknál van sorsuk irányítása. Pont megfelelő energiával és optimizmussal tudják az életükben felbukkanó helyzeteket kezelni. Rendkívüli érzések tombolnak a héten a Rákokban, teljesen új gondolatok foglalkoztatják, aminek akár még költözés is lehet a vége. Mindenestre most erősen foglalkoztatja, a jövő és az, hogy környezetét átalakítsa.
“Sorsunk az lesz, amit majd megérdemlünk.” /Albert Einstein/

oroszlan
A héten az Oroszlánoknak már több szabadidő jut. Mármint már nem olyan sok a munkával eltöltött idejük. Kell is ez a kis szabadság, mert az egyéb elfoglaltságaik igénylik az időt. De érdemes inkább ilyenre időt szakítani, mert ez kedvez a hosszú távú terveinek. A családját közvetlenül érintő kérdésekre talál megoldást a héten. A párkapcsolatában viszont feszült lehet a légkör, ennek csak az lehet, hogy túl sokat vár el a párjától, aminek ő most nem tud megfelelni.
“Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.” /Albert Einstein/

szuz
Nagyon fontos ez a hét a Szüzeknek. A családját érintő fontos esemény zajlik, ami ráadásul most az évvége felé a csúcsponthoz ér. Eldől, hogy jobbra vagy balra halad tovább az élete. Ráadásul még a baráti körében is változás zajlik, tényleg a bajban derül ki, ki a jó barát. De azért megkönnyebbülést is fog érezni hisz rég óta aggodalom töltötte el, ha a jövőre gondolt. De a héten végre enyhülnek az aggodalmai okai.
“Sokan a boldogságot az embernél magasabb régiókban keresik, mások lejjebb,
holott a boldogság emberi méretekre van kiszabva.”
/Konfucius/

merleg
A héten a Mérlegeknek nem könnyű a környezetükben fen tartaniuk a harmóniát. Pedig ők tényleg mindent megtesznek, lavíroznak az események és a személyek között, de így sem sikerül az egyensúlyozás. Talán pont, azért mert most ők is nehezen találják a középpontjukat.
Szóval először kezdjék saját maguknál a harmónia kialakítását, ha önök már érzik a változást és a reményt, akkor könnyebben tudják az a környezetüknek is átadni.
“Néhányan úgy vélik, az tesz minket erőssé, ha kapaszkodunk valamibe. Pedig néha az, ha elengedjük.”
Hermann Hesse

skorpio
A Skorpióknak nehezen kezdődik a hét. Épphogy az egyik problémát megoldják, rögtön jön a másik. Talán ez csak azért van, mert így az év vége felé felerősödik a karma bolygójának hatása és mindaz amivel nem akartak szembesülni visszatér a “szőnyeg” alól.Fontos, hogy legyen annyir alázatos, hogy meghallgatja környezete tanácsát, mert a megoldás közel van.
“Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen. /Albert Einstein/”

nyilas
A Nyilasoknak a így az év vége felé, kézzel foghatóvá válik a karma. Amilyen energiát befektettek az elmúlt hetekben a sorsuk alakulásában az most meghozza gyümölcsét. Nem lesz oka a panaszra, az biztos. De mielőtt fontos kérdésekben döntene, számoljon el mindig 10-ig. ne hirtelen indulatai rossz döntésekre sarkalja. Néha amit lát az nem is a teljes valóság és ez leginkább a baráti körére vonatkozik. Talán akit barátnak hisz az nem is olyan jó barát.
“Sorsunk az lesz, amit majd megérdemlünk.” /Albert Einstein/

bak
A héten a Bakoknak nagyon fontos a karrierjük. Ez nem meglepő, mert egy új társulásnak jöhet el az ideje. Ez a társulás végre elhozza, hogy anyagilag is függetlenebbnek érezheti magát már a héten. A hangulata is jobb lesz, ha már a pénztárcájában is több a pénz. Most van itt az ideje, hogy végre picit önmagával is foglalkozzon. Hisz egy fontos új korszak kezdődik el aminek a pozitív hatása már érződik is.
“Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.” /Albert Einstein/

vizonto
A Vízöntőknek a héten egy idősebb barát vagy rokon segít, hogy tervei megvalósuljanak. Jó időszak ez az életében, hogy hosszú távra tervezzen, még ha néha a tervekbe beleszól a valóság is. Most sok barát veszi körül, és talán egy új vállalkozás is új lendületet kap. Mindenesetre figyeljen a családjára, kedvesére, mert az ön intenzív belső világát, nem biztos, hogy pusztán gondolatolvasással, ki tudják okoskodni. Ezen sokat javíthat, ha kedvesével közli, hogy mi foglalkoztatja és így nem zárja ki őt az életéből.
“Tanuld meg a játékszabályokat, aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban.” /Albert Einstein/

halak
A Halak a héten jól meggondolják, hogy mire pazarolják az idejüket. Sok az elfoglaltságuk, és még otthon is meg kell felelniük. Ez nagy terhet ró rájuk. Ez odáig fajulhat, hogy a belső monológjuk egyre szomorúbb. Persze ez azért is lehet, mert már nagyon várják az újévet. Sokat segítenek nekik barátaik, nem is olyan nagy baj, ha csapnak egy görbe estét Szilveszterkor. A családját érintő fontos kérdések úgy is most maguktól is megoldódnak.

“A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik”/Albert Einstein/

Készítette: Palotay Enikő