„Ha nincs öröm, nyugalom és könnyűség abban, amit teszel, az még nem feltétlenül jelenti, hogy mást kéne tenned. Elegendő lehet csak máshogyan tenni. A “hogyan” mindig fontosabb, mint a mit. Nézd meg, képes vagy-e sokkal több figyelmet szentelni a tevékenységnek, mint az eredménynek.”

Készítette: Palotay Enikő

kos
Igazi Kosos lendülettel élik a mindennapjaikat most a Kosok. Ez azt is jelenti, hogy nem áll távol tőlük még a vita sem, ha úgy érzik, akadályba ütköznek. És most van akadály körülöttük és persze ilyenkor a szabadságvágyuk is erősebb. Szerencsések viszont a kapcsolataikban, ez érvényes a társulásokra épp úgy, mint a párkapcsolatukra is. Igaz, most nehezen mondanak, igent egy kapcsolatra mégis megéri beengedni az életükbe egy új szerelmet.

bika
Sokat agyalnak mostanában a Bikák azon, hogyan is tovább és persze ez a magánéletükre is igaz. A biztonság számukra most még fontosabbá vált, mert úgy érzik, nem úgy alakulnak a dolgaik, ahogy ők tervezték. Sok áldozatot kellett hozni a párjukért, amit úgy éreznek, nem kapnak teljesen vissza. Szerencsére a héten már kedvező fordulatban lesz részük, mert egyre tisztábban látják majd a megoldás kulcsát és az a belső egyensúly lesz. Kisebb pénzösszeg jön most önökhöz.

ikrek
Figyelnie kell az Ikreknek a kapcsolataikra. Fontos, hogy őszinte figyelemmel és szeretettel kezeljék most a környezetüket, ámbár nehéz a bennük dúló energiák miatt. Mindig akkor történik valami, amikor már azt hisszük sínen vagyunk. A héten így érzik az Ikrek is, ne essenek, kétségbe bármi is adódik most a párkapcsolatukban, a végén úgy is minden helyrerázódik

rak
Nagy változásokra számíthatnak a munkájukban most a Rákok. Itt épp úgy lehet új szövetségesek megjelenése, mint az ellentétek kiéleződése is az életükben. Amúgy sem a nyugalom jellemzi ezt a hetet, újabb és újabb történések késztetik új reakciókra most a Rákokat. Ez a magánéletükre is igaz, most egy hullámvasúton ülnek és egyszer fent egyszer lent vannak.
„Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed életkörülményeidet, hanem ha fölismered, hogy ki is vagy valójában, a legmélyebb szinten.”

oroszlan
Kissé zavarossá válnak most az Oroszlánok körül is a dolgok, nem látják tisztán a dolgokat, ezért soha ne hozzanak döntést hirtelen felindulásból. Egy élethelyzet tér vissza az életükbe és persze ilyenkor az a lényeg, hogy mitől is lesz újra fény az életükben. De ehhez először a sötétet kell tudatosítani magukba. És ha az már megy a fény úgy is jön magától. az anyagi helyzetükben lesz kedvező változás a héten.
„Amikor elfogadod azt, ami van, minden pillanat a legjobb. Ez a megvilágosodás.”

szuz
Jól alakulnak most a Szüzek körül a dolgok, de persze ezt ők nehezen veszik észre, mert elvesznek bizonyos részletekbe. A munkájukban ugyan váratlan dolgokra kell számítaniuk, de ezek átmeneti változás hoznak most az életükbe. Sajnos még a munkahely váltás is megfordul a fejükbe, de persze ez is csak egy átsuhanó gondolat lesz. Most a párkapcsolatuk is kissé feszült, de ez a hétvége felé már harmonikus lesz a számukra.

merleg
Megkönnyebbülnek a héten a Mérlegek. Végre talán kezdik újra nyeregben érezni magukat, főleg ami az érzelmeiket illeti, mert az elmúlt időszakban túlságosan elvakította a tisztánlátásuk az érzelmeik. Most viszont belép valaki az életükbe, akivel ugyan nem könnyű, mert nehezen akar párkapcsolatot, de végre újra látják a napfényt. Persze azok a Mérlegek is jól járnak, akik kapcsolatban élnek, mert végre egy nyugodtabb időszak következik az életükben.

skorpio
Váratlan helyzetekre készüljenek a héten a skorpiók és ez a munkájukra lesz a legjellemzőbb. De annak ellenére, hogy néha káoszosnak érzi a helyzetet, ne kezdjenek megfontolatlan lépésekre. A legjobb, ha csak nyugodtan megvárják mi merre halad és nem görcsölnek a dolgokon. A családjukat is érintő fontos jogi dolog is felszínre kerülhet, ami bizonyos hivatalos ügyintézést is követel most önöktől.

nyilas
Egy új barátság tér vissza a Nyilasok életébe most. De más fronton is jól alakulnak a dolgaik, főleg ami a munkájukat illeti, mert ezen a fronton maximálisan képesek teljesíteni, mert megvan hozzá a belső inspirációjuk. Ugyanezt az energiát és lendületet kéne most a párkapcsolatukban is megmutatni és akkor a harmónia költözne az életükbe ezen a területen is. Szóval mutassák meg, hogy képesek az egojukat a kedvesük miatt is félre rakni.

bak
Lendületben vannak most a Bakok is. igazi tűz van most bennük, így olyan dolgokat is megtudnak, sikerrel oldani az életükbe, ami még pár hete nagy nyomást gyakorolt rájuk. végre fény költözik az életükbe és ez minden életterületre hatással lesz, így például a karrierjükre is. Ez most a konkrét cselekvés és megvalósulás időszaka, de a görcsös akarást hatra kell hagyniuk. Egy pozitív titok birtokába jutnak, amitől még fényesebbnek látják majd a jelent és persze a magánéletükre is hatással lesz.

vizonto
A Vízöntők kapcsolatai most behozzák a hozzá fűzött reményeket, mert tényleg áramlik a pénz most a társulásaikból. Igaz pengeélen táncolnak most a Vízöntők, mert hajlamosak túl idealisztikusan megítélni bizonyos személyeket. Szóval inkább számítsanak kevésre és járjanak nyitott szemmel, mert akkor nem lesz csalódás a vége az eseményeknek.

halak
Mélyen élik meg most az eseményeket a Halak. Egyensúlyozniuk kell, hogy visszataláljanak önmagukhoz, mert most mintha minden fronton kuszává váltak volna a dolgok, ez persze inkább a családjukat és a magánéletüket érinti. Ingatlannal kapcsolatos intézkedés is a héten kezdődik, de ez egy hosszadalmas folyamat lesz, mert bizonyos akadályokba ütközik a végső kimenetele a dolognak. Szerencsére az anyagi dolgaikban egy nagyobb összeg könnyebbséget hoz a héten.

Készítette: Palotay Enikő