kos
Egy élethelyzet tér vissza most a Kosok életébe, ami kapcsolatos női rokonnal is. Ez rendesen felkavarja az állóvízet önök körül, de igazából, most a legfontosabb, hogy ne legyenek tipikus Kosok, akik vakmerően ugyan, de a falnak mennek. Minden tanít minket és ez a kialakult helyzet sem tesz mást.
„Az elme csupán fekete-fehér. Az élet olyan, mint a szivárvány.” (Osho)

bika
Néha a szabadságvágyunk bajba sodor minket és főleg a konokság. Most mind a kettővel rendelkeznek a Bikák, és ez kihat a környezetükre is. Pedig igazából, most újjító gondolataikkal, rendbe tudják hozni mindazt amit eddig elrontottak. Persze ehhez látni kell a hibákat, de jó uton haladnak, hogy szép karácsonyuk legyen.
„A világ minden szeretete a tiéd lehet, de ha te úgy döntesz, hogy boldogtalan leszel, boldogtalan maradsz. Pedig lehetsz boldog, végtelenül boldog minden ok nélkül – mert a boldogtalanság és a boldogság a te döntésed.” (Osho)

ikrek
Igazából ez a fellendülés időszaka az Ikrek számára, főleg ami a munkájukat illetti. A párkapcsulatukban viszont egy eléggé hangsúlyos időszak tart és nagyon kell munkálkodniuk azon, hogy minden rendben történjen. Mert most kiderül, hogy az elmúlt időszakban megtették-e amit kell, a karma most mindent vissza is ad. De ha igazán hisznek ez abszolút a javukra fog később eldőlni.
„Ha mindenki az ösztönt követi, nincs szükség semmilyen vallásra, semmilyen Istenre, semmilyen papra. Az állatoknak nincs szükségük Istenre, ők tökéletesen boldogok – nem látom, hogy hiányolnák Istent.” (Osho)

rak
Minden társulás érzelmileg felkavaró ebben az időszakban a Rákok számára. Most leginkább stabilitásra vágynak és nehezen mozdulnak ki a komfortzónájukból, pedig minden ezt erőlteti most náluk. A rugalmasság jó dolog és ha mindenki előre ismerné a következő lépést elveszne az élet rejtélye. Mert ahogy a rossz jön, olyan hirtelen jön a jó is. Kisebb nehézségekre számíthat barátoktól, de ez ne keltsen félelmet, aki megy azt hagyni kell menni.
„Az élet minden rejtett kincsét nekünk magunknak kell felfedeznünk… és a lét egyik legnagyobb kincse a szeretet.” (Osho)

oroszlan
Kissé befelé fordulóak most az Oroszlánok. Észre sem veszik, hogy mekkora varázslok, mert amitől félnek azt is képesek bevonzani. Viszont ha már „felszínen” van, akkor végre elmennek a démonok és újra reálisan látják a helyzetet. Most számukra ez a párkapcsolatban a leghangsúlyosabb. De végre átformálhatják ezt a területet is még ha fájdalmas is, de végleg.
„Helyes vagy sem, egy dolog jó a múltban: nincs már tovább.” (Osho)

szuz
Fontos dolgokban kell döntést hozniuk, a héten a Szűzeknek, de ők titkon azt várják, hogy ez a helyzet megoldódik magától. Igazság szerint belül lázadoznak most minden ellen és ez kihat a párkapcsolatukra is. Idősebb női rokonukkal lehetnek gondok a közel jövőben, ez legalább elvonja a figyelmüket és lesz idejük gondolkozni, mert azt amúgy is szeretnek.
„Az élet olyan, mint egy virágfüzér: nem látod a fonalat, amely keresztülfut a virágokon, de attól még ott van, és összetartja őket. Ha a fonal nem lenne, a virágok széthullanának; egy virágkupac lenne, nem virágfüzér. És a létezés nem egy kupac, hanem egy gondosan kidolgozott minta.” (osho)

merleg
Sokat agyalnak most a Mérlegek, próbálnak tökéletes döntéseket hozni. Túl kritikusak a környezetükkel, mégis jó irányba haladnak a dolgaik. Ingatlannal kapcsolatos ügyük végre kezd rendeződni és hamarabb pontot tehetnek az ügy végére mint gondolnák. A vágyaik is erősek most, és alaposan felkavarhatja önöket most egy másik személy, ami csak később derül ki, hogy jó-e. Mivel itt a Plútó is főszereplő, semmi nem az aminek látszik dominál.
„Mindig másokkal vagy elfoglalva, ez a te problémád – társadalomba születtél, társadalomban élsz, és ott is halsz meg. Egész lényed át van itatva a társadalommal. A társadalom pedig nem más, mint megannyi kis szem, mely rád szegezi a tekintetét. És te sokat adsz e szemek véleményére. Ha mindenki azt mondja, hogy te egy jó ember vagy, akkor jól érzed magad. Ha mindenki úgy gondolja, hogy rossz ember vagy, akkor kezded magad rosszul érezni. Ha mindenki azt mondja, hogy te beteg vagy, akkor kezded magad tényleg betegnek érezni. Az identitásodat kívülről, másoktól gyűjtöd be – valódi identitás helyett hipnózisban élsz.”(osho)

skorpio
A káoszból kell rendet csinálniuk most a Skorpióknak és ez nehezebb, mert belül kell kezdeniük. Ha nem vigyáznak, könnyen összecsapnak a hullámok. A héten kiderül, hogy egy rövidebb külföldi út is összejön még így decemberben. De a legfontosabb változás az anyagiak terén várható most önöknél.
„A kísértés sosem a külvilágból származik; a kísértés az elnyomott indulatokból, az elnyomott szexualitásból, az elnyomott mohóságból táplálkozik. A kísértés belőled származik, semmi köze a külvilághoz. Nem arról van szó, hogy jön az ördög és megkísért – saját, elnyomott, ördögi elméd az, amely kísértésbe hoz, mert bosszút akar állni. „ (Osho)

nyilas
Ez az aratás ideje a Nyilasoknál, persze ezt ők úgy élik meg, hogy agyalnak a jövőn egyfolytában. Most kívül belül megfiatalodhatnak, mert rájönnek mennyire sokan számítanak önökre. Ez a munka területén is emelkedést eredményez, igaz fontos, hogy tudják, hogyan tovább.
„A boldogság egyszerűen az az anyag, amelyből felépülsz. Maga a lényed, legbelsőbb magod. Az öröm a legbelsőbb magod. Nézd meg a fákat, nézd meg a madarakat, nézd meg a felhőket, nézd meg a csillagokat… ha van szemed, látni fogod, hogy az egész létezés örömteli. Egyszerűen boldog benne minden. A fák ok nélkül boldogok; nem lesz belőlük miniszterelnök vagy államfő, és sosem fognak meggazdagodni, sosem lesz folyószámlájuk. Nézd meg a virágokat – nincs okuk a boldogságra. Mégis egyszerűen hihetetlen, milyen boldogok.”(Osho)

bak
Most, hogy a szülinapjuk közeleg sok Bak érezheti úgy, hogy a feje fölött összecsaptak a hullámok és érzelmi mély gödörben vannak. Szerencsére a bolygók pont mást mutatnak, mert amúgy tart még a változás az életükbe és épp egy nagy beteljesülés előtt állnak. De mivel ezt a Plútó okozza, ezért a belső félelmeik olykor már koros tüneteket is okozhatnak. Hajnal előtt a legsötétebb az éjszaka, ezt ne feledjék.
„Bármikor, ha rossz útra tévedsz, kigyullad egy sor jelzőlámpa benned. A szomorúság egy ilyen jelzőlámpa, a depresszió egy ilyen jelzőlámpa.”(Osho)
„Amikor a dolgok jól alakulnak, és a helyes irányban haladsz, az örömöd minden egyes pillanattal egyre növekszik – mintha egy csodálatos kert felé igyekeznél. Minél közelebb érsz, a levegő annál frissebb, üdébb, illatosabb. Ez lesz az ismertetőjele, hogy jó irányba haladsz. „ (osho)
Vízöntők:

vizonto
Anyagilag tényleg szerencsés időszak ez most a Vízöntők életében, a gyarapodás minden területen megjelenik. Ezzel csak az a baj, hogy ha az egyik oldal jól működik (anyagiak), rögtön látszik a másik terület (érzelmek) problémai, ilyen az emberi természet, ha kapunk mindent akarunk. Társulás egyéb területein is lehetnek gondok, ez egy visszatérő jelenség, ami felbomláshoz is vezethet.
„Az öröm a jó dolgok ismérve. Ha növekszel az örömben, akkor fejlődsz, és úton vagy hazafelé. A közömbösség nem ad lehetőséget az öröm növekedésére. Sőt, ha bármi örömöd is volt, a közömbösségben el fog tűnni.”(osho)

halak
Nagyon mély érzelmi hullámvasúton vannak most a Halak is. Szeretnének hinni abban, hogy jobb lesz a „dolog” az életükben, de most erősen próbára vannak téve. De nem ez a lényeg? Akkor is hinni magunkban amikor más nem teszi? Szerencsére azért vannak támogatóik, akik most teljes szélességben próbálják önöket felvidítani. Most a munkáé a főszerep, de idősebb női ismerősükkel lehet egészségügyi gond.
„Amikor két ember együtt növekszik, sokszor keletkeznek köztük szakadékok, mert nem tudnak lépést tartani egymással; mindenkinek megvan a maga haladási sebessége, a maga egyéni fejlődési üteme. De ha szeretsz, tudsz várni egy kicsit, amíg a másik beér, és akkor kéz a kézben folytathatjátok az utatokat.”(osho)

Készítette: Palotay Enikő