Készítette: Palotay Enikő

kos
A héten a Kosok a családi ügyeikben érzik magukat korlátozva. Nagyon fontos felismerésekkel gazdagodhatnak hanem a külvilágban keresik a probléma gyökerét hanem önmagukban. Az elkövetkező hetekben alkalmuk lesz tettekben is kinyilvánítani a változási szándékukat. Szerencsére a külvilágból támogatást kapnak és ez fellendítheti a dolgaikat a munkájukban is.

bika
Sok áldozatot követel most a bikáktól a munkájuk. És igazából nem érzik úgy mintha a helyükön lennének, mégis sokan bíznak most az önök képességeikbe. Úgy lettek most vezetők, hogy közben beosztottak is. A héten mégis a legfontosabb, hogy hiába viszi önöket kísértésbe a sors, maradjanak a tiszta ügyleteknél. A héten nem várt forrásból érkezhet egy nagyobb összeg

ikrek
Önmagukhoz képest nagyon összeszedetek most az Ikrek és próbálnak a stabilitásra törekedni a hosszútávú terveikben. A héten új szellemiséggel bővülhetnek, ami hozzá segíti önöket, hogy mélyebben éljék meg a dolgokat. Persze még mindig fontos, hogy tudjanak lelkesen áramolni az új dolgok felé, mert igazán kedvező időszak kezdődik az önök szá

rak
Lendület jellemzi most a Rákokat. Érzik az ereikben a tavaszt és még a hűvös idő sem tudja ezt átváltoztatni. Most könnyedén szaladnak minden akadálynak neki, persze olykor megfontolatlanul. Fontos, hogy ugyan azt gondolják igazuk van, ne keveredjenek senkivel felesleges vitába. Nagy változásokra számíthatnak a munkájuk, karrierjük tekintetében, ennek az eredménye épp úgy lehet az emelkedés mint a bukás. Persze ha a saját démonaikkal is épp úgy felveszik a harcot mint másokkal, nem kétséges az eredmény.

oroszlan
Sok mindent élhetnek meg most az Oroszlánok a munkájukon keresztül, szinte mindennap valami újabb és újabb történés vonja el a figyelmüket önmagukról. Nehezen találnak időt a pihenésre és a másik fontos dologra a párkapcsolatukra is. Ezen a területen, megint egy visszatérő helyzettel állnak szembe, amit úgy éreznek nehezen tudnak megoldani.

szuz
A jobbítás a szándéka a Szüzeknek, mégsem látnak tisztán az életükben. Csak azt érzik nem olyan irányba haladnak a dolgaik mint ahogy szeretnék. A belső félelmeik a jövő miatt olykor olyan fojtogató, hogy legszívesebben elmenekülnének a dolgok elöl. Ilyenkor tényleg az a legjobb ha picit olyan tevékenységre koncentrálnak amit szeretnek, de jó a sport is. Próbáljanak picit lazítani, mert lehet, hogy csak önök képzelik a rémképeket.

merleg
Változó a héten a hangulatuk a Mérlegeknek is. Főleg a családi dolgaik miatt aggódnak olykor, de a kollégáikkal is lehetnek összetűzéseik a héten. Ingatlannal kapcsolatos nehézségekre is számítaniuk kell, de ez csak egy kis csapatmunkát igényel majd. A hétvége felé már oldottabb lesz önök körül a hangulat így egy kis társasági esemény még emel is rajta

skorpio
A kötelezettségekről szól most minden a Skorpiók életében. Igazából olyan sok felé kéne megfelelniük, hogy belül a teljes lázadás állapotába jutottak és próbálják a maguk szája íze szerint alakítani a dolgokat. A héten erős a vágyuk, hogy akaratukat érvényesítsék, de ez nehézségbe fog ütközni, fontos, hogy döntsenek, hogy háborúzni akarnak vagy békét akarnak a maguk kis dolgaikban. Mert csak az egyik fog menni és mindig a nehezebb út a helyes út, mert akkor túl lépünk önmagunkon.

nyilas
A Nyilasoknak is kissé nehezebb időszak ez, nekik is nehézséget okoz, hogy a jelenben legyenek, mert a vágyaik olykor félre viszik őket. A párkapcsolatukban lehet, kedvező változás a héten, mert ugyan nem látják tisztán a dolgokat, de a belső érzéseik felerősödhetnek valaki iránt aki viszonozza azt. A héten az anyagiakra is érdemes oda figyelniük, mert kisebb kiadásra kell számítaniuk.

bak
A Bakok életében még mindig zajlik a változás, talán még soha nem érezték, hogy mennyire fontos a múlt letétele az új élet kezdéséhez. Most a belső erejük és hitük teremtő erőben nyilvánul meg, ezért is fontos, hogy csak olyasmibe kezdjenek amiben őszintén hisznek és nem menekülésnek használják valami elől. A héten az anyagi helyzetükben is kedvező fordulatra számíthatnak.

vizonto
A héten is jellemző a vízöntőkre a maximalizmus, főleg a környezetükkel szemben és állandóan a jövőjükre gondolnak. Nehezen találnak most nyugalmat, pedig a külső események nem adnak okot az aggodalomra. Fontos változásra számíthatnak a családi dolgaikban, minden felszínre kerül amit eddig eltitkoltak, de ez nem is baj, hisz az őszinteség az igazi bizalom alapja.

halak
Fontos hogy a héten a halak odafigyeljenek az egészségükre is. Hajlamosak a feladataikat önmaguk elé helyezni vagy épp a belső félelmeik miatt nem foglalkozni a betegségeikkel. Egy közeli ismerősükkel történhet olyan esemény ami mélyen megérinti önöket. De amúgy igazán kedvező lesz a hetük.

Készítette: Palotay Enikő