” Furcsa , mennyire bonyolulttá tudjuk tenni a dolgokat csak azért, hogy ne kelljen kimutatnunk azt, amit érzünk” (E.M. Remarque)

Készítette: Palotay Enikő

kos
A héten fellendülnek a dolgai a Kosoknak, újra lendületesen tudnak a dolgaiknak neki látni. Egy olyan feladat találja meg önöket, amiben ugyan érzelmileg is érintettek most mégis az önök kezében futnak össze a dolgok. A családjukban némi feszültséget kelthet a sok elfoglaltságuk, de ezzel jár ha valami beindul. Az anyagi dolgaikban is kedvező változást hoz ez a hét.

bika
Valamit nagyon szeretnének a Bikák, de valahogy közbe szól a sors. Ez lehet fontos szerződés, de utazás is. Néha azért nem kapjuk meg amit szeretnénk, mert akkor valami fontos elkerülné a figyelmünk. És most egy közeli rokon az akire figyelni kell. Az az utazás ami kimaradt vagy nehezen jön össze, nem is baj. Mert később talán alkalmasabb lesz az időpont.

ikrek
A héten jókat ígérnek a csillagok az Ikrek jegynek is. Egy nyilvános szereplés vagy egy sikeres üzlet lesz a héten, ami hozzájárul, hogy stabilabbá tegyék a jövőjüket. Hamarosan egy nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, amiből sokat tanultak. Persze azért legyenek figyelmesek a környezetükkel szemben, mert a héten egy titokra is fény derül a kedvesükkel vagy épp önökkel kapcsolatban.

rak
Abszolút az újra kezdés és a siker hete lesz ez a Rákok számára. Mindaz az áldozat amit másokért hozott az elmúlt időszakban bőven megtérül és nem csak anyagiakban lesz bőség de érzelmileg a feldúsulás időszaka lesz ez. Persze ennyi izgalomtól megszédülhet az ember, így jó ha próbálnak stabilitást találni a hétköznapi dolgokban.

oroszlan
Női rokon okozhat nehézségeket most az Oroszlánok életében. Egyik oldalról próbálnak könnyedek lenni, de igazából dúl belül a feszültség. A héten egy utazással kapcsolatosan is negatív infot kapnak, de ez ne szegje kedvüket, mert később minden jobb lesz mint akarták. Most megint az elengedést gyakorolhatják, mert másként történik minden mint ahogy akarják. Nyugalom, nem kell görcsösen küzdeni, aminek jönnie kell úgyis jön.

szuz
A héten a szüzek csupa olyan dologgal találkoznak amit meg kéne szépíteniük, igen ám, csak elvesznek a részletekben és nehezen látják át, hogy mi is a cél. Nagy bennük most a szabadságvágy, és ez a magánéletükre is rányomja a bélyegét. Állandóan a jövőt tervezik, de a valóság mást mutat mit amit terveznek. A héten az anyagiakban lesz kedvező változás az életükben.

merleg
Ez a hét előhozhat erős érzelmeket a Mérlegekből, az egyszer fent egyszer lent lesz érvényes. A másik nem számára most nagyon megnyerőek lehetnek, de nem érdemes kalandokba bocsátkozniuk, mert csak fájdalom lesz a vége. A héten egy kisebb utazáson vehetnek részt, ami viszont kompenzál minden rosszat amit eddig megéltek.

skorpio
Rég érezték a Skorpiók, hogy ennyire az ő kezükbe futnak össze a szálak. Persze teher tud lenni ha mindenhol meg kell felelni. De most aztán elemében vannak az irányításnak a skorpiók, régóta várták, hogy teljesüljön ez az álmuk, de mivel a valóság mindig más mint az álom, lehet nem is tudják, hogy a vágyaikat élik meg most. Persze azért olykor üröm is vegyül bele, ami fiatalabb férfi kollégától eredhet. Élvezzék ki ezt a hetet.

nyilas
A héten a Nyilasok is esélyt kapnak, hogy kezükbe vegyék a dolgaikat és nemes egyszerűséggel oldjanak meg olyan helyzeteket, amik rég óta megoldatlan volt. A legfontosabb most a baráti kapcsolataikhoz való hozzá álláson van. Legyenek belátóbbak másokkal. A héten kiderül, hogy teljesülhet-e egy vágyuk ami külfölddel kapcsolatos.

bak
Kedvező változás kezdődik a héten a Bakok életében. Ez az emelkedés időszaka, de ez most nem csak kívül zajlik, hanem belül is. Végre, olyan régóta szorongató dolgokat is végleg megoldhatnak és letehetnek, amiről már lemondtak. Most tehát nem csak kívül jön a bőség, hanem belül is. „Lehetetlen is lehetséges”

vizonto
A munka területén várható a Vízöntők életébe pozitív változás, amit régóta terveztek az most látszik beérni. Viszont nem lesz sok idejük ezzel foglalkozni, mert más életterületre irányul majd a figyelmük. Kissé zavarosak az emberi kapcsolataik és jobb lenne nyitott szemmel járniuk, hogy kiben bíznak meg.

halak
Felbomlik a Halak körül valami, ez lehet emberi kapcsolat, vagy egy élethelyzet. De ez új alkalmat ad annak, hogy valami mással kezdjenek foglalkozni, mert azért feladatuk lesz a héten is. Az anyagiak terén is meglepetést hoz ez a hét, mert valaki törlesztheti amivel régóta tartozik önöknek.

Készítette: Palotay Enikő