“vagy háborúra vagy békére készülsz, a kettő együtt nem megy” (Albert Einstein)

Készítette: Palotay Enikő

kos
Egy visszatérő élethelyzet vagy döntés miatt kerülnek a héten nehéz helyzetbe a Kosok és ez leginkább a családjukat érinti. Vakmerően vágnak bele bizonyos dolgokba, pedig most leginkább a megfontoltság lenne a lényeg. Most a munkájukban sem mutathatják meg az igazi arcukat még ha úgy érzik igazuk is van. Nem is baj ha az egojuk háttérbe szorul és meglátják van más út is.

bika
A Bikák a héten a stabilitásra törekszenek, de egyre inkább úgy érzik ez nehezebb feladat mint gondolnák. Néha úgy érzik, jobb lenne minden gondtól egy kissé távol kerülni és egy szigetre menekülni. Erre hamarosan lesz lehetőségük, de a héten még kissé rendbe kell tenniük, mindazokat a feladatokat ami a munkájukhoz kapcsolódik. Belső változáson mennek keresztül. Ez szinte az élet rendje és az egyszer fent egyszer lent a föld jegyűeket kiborítja, de mégis ez járul hozzá, hogy kimozduljanak a komfortzónájukból.

ikrek
Más folyamat zajlik a külvilág felé és más a belső világukban most az Ikrek életében. Fontos dolgokban kell dönteniük és még ha másoknak nehezen vallják is be, de érzik eddig nem a jó irányba haladtak. Olyan démonok kínozzák őket amit már rég el kellett volna engedniük, de úgy érzik ha elengedik az az emberi kapcsolataikra is hatással lesz. Sokan számítanak most önökre, legyenek nyitottak és befogadóak, mert onnan jön a segítség ahonnan nem is számítottak rá, persze csak akkor ha nem túl fönnhéjázóak elfogadni.

rak
Fontos hét ez a Rákok életében, próbálnak érzelem mentesen dönteni a fontos dolgaikban, de valahogy mindig bekavar a sok felszínre jövő belső impulzus. Néha nehezen tudják eldönteni, hogy ami történik az a saját akaratuk vagy mások akarata ilyen erős hatású az életükre. Vagyis inkább ez az amin gondolkodniuk kell, hogy később elkerüljék a bonyodalmakat. Igaz még nem látnak tisztán, de ez hamarosan javulni fog. A kapcsolataikra, így a magánéletükre is a szépség és a harmónia a jellemző és ez maradni is fog még egy darabig.

oroszlan
Az Oroszlánok is képesek légbuborékokat kergetni és ez az érzés most felerősödhet náluk. Olyan mintha az élet mindig kicsúszna a kezeik közül. Fontos számukra a kommunikáció, most gyorsan pörögnek az események érdemes a fontos tárgyalásaikat erre a hétre tenni. Legyenek óvatosak a barátaikkal mert a munkahelyükön csalódhatnak valakiben akiben eddig megbíztak.

szuz
A legtöbb esemény a Szüzek életében a felszín alatt történik, ez leginkább azt jelenti, hogy bizonyos dolgokkal nem akarnak szembesülni, de azért ott van. Ezek leginkább a belső félelmeikre vonatkozik. Erősen törekszenek a stabilitásra, de most minden nehezen mozdul és még a párkapcsolatuk is tartogat nehézséget a számukra. Itt kisebb viták várhatóak, mert kiderül valami ami félreértésekre adhat okot. A hét vége felé már a megújulás lesz jellemző a Szüzekre, ami most rájuk is fér.

merleg
Sokkal határozottabbak most a Mérlegek, erősek bennünk az érzelmi motivációk és a szexuális energiájuk is kirobbanó színnel tölti meg a mindennapjaikat. Most erős hatást gyakorolhatnak a másik nemre, igaz szinte görcsösen ragaszkodnak ahhoz akit a szívük választott. A héten kissé szabadabbak a munkájukba, de nem érdemes a nagy szabadságvágyuk miatt felmondani. Főleg azért nem, mert a héten anyagi nehézségeik akadhatnak közeli rokon által.

skorpio
Ez a Skorpió hava. Így minden most róluk szól, ezt érzik is, de mégsem tölti el önöket ez örömmel, hisz ezért nagy áldozatot kell hozniuk. Jól alkalmazkodnak minden helyzethez és ugyan megvan a saját akaratuk és véleményük, most mégsem tudják azt kellő képen érvényre juttatni, hisz most túl sok az érdekellentét. Mégis ez a hét végre látványos eredményt és sikert ígér, amivel eldől merre is tovább.

nyilas
A Nyilasok is mást mutatnak a világnak és más zajlik most bennük. Erős bennük az önérvényesítési vágy, de még erősebb az hogy elérjék céljaikat. Úgy tűnik, hogy ez a törekvésük, kezd a megvalósulás felé elmozdulni, mert a héten egy számukra fontos ügyben lesz előre lépés. Azért próbáljanak szerények maradni, mert mindig a mával teremtjük a holnapot és ha jól megy a Nyilas dolga, kicsit hajlamos elvetni a sulykot.

bak
Amit hiszünk és amit kapunk az általában két külön dolog. Most a Bakok életében ez a kettő közel kerül egymáshoz. Nehéz, de el kell ismerniük nagy hatalomhoz nagy felelősség is jár, és a Bakokban csak úgy dúskál a teremtő energia. A múlt tapasztalata kell ahhoz, hogy ezt az energiát nehogy rossz irányba működtessük. Szóval csak hajrá, gyerünk a dolgok legmélyére menni, még ha rossz is amit ott láttunk, mert így hosszú távra teremthetünk jót. Változásra számíthatnak az anyagiak terén és a munkájukban is, de a legfontosabb esemény egy új kapcsolat vagy barátság férfival, aki a segítőjük lesz.

vizonto
Ez még mindig az aratás időszaka a vízöntők számára, mindaz amit az elmúlt hónapokban tettek az most beérni látszik. Persze így nehéz most kikapcsolniuk, mert állandóan próbálnak egy lépéssel az események előtt lenni. Ne legyenek túl kritikusak másokkal, mert most tényleg láthatják mások hibáit, amit jó ha megoszt a jobbítás céljából másokkal. Néha ki kell állniuk a véleményük mellett, még ha ez egy időre megváltoztatja is mások hozzá állását önökkel szemben.

halak
Mindenkinek próbálják a Halak azt az arcukat mutatni, amiről úgy gondolják látni akarják. Nem is baj olykor ha az ember kicsit rugalmas és próbál másoknak megfelelni és persze ebbe a párjuk is beletartozik. Most amúgy sem a magányos harcos időszaka van, hanem az új társulások és partnerek ideje ez. Ezért is lehetséges, hogy aki most nem a Halakhoz tartozik az nem biztos hogy csendben, de eltűnik a színről. A családi dolgaikban egy eléggé fontos változás zajlik, ami gyökeres, de jó változás.

Készítette: Palotay Enikő