“Amilyen önmagadhoz vagy, olyan leszel másokhoz is. Ha szereted önmagad, másokat is szeretni fogsz. Ha képes vagy áradni a saját lényeddel, a kapcsolataidban is képes leszel áradni. Ha belül megfagytál, kívül is fagyott leszel.” (Osho)

Készítette: Palotay Enikő

kos
A munkahelyi problémáik megoldódni látszik a Kosoknak és végre fellélegezhetnek kissé, mert az élet egy nyugisabb héttel ajándékozza meg önöket. Az is lehet, hogy az elkövetkező hónapok a tanulmányaik vagy új ismeretek megszerzésének fog kedvezni. Most stabilizálhatják a dolgaikat érdemes a maradandó javak felé fordulni.

bika
Erősen próbára teszik az égiek a Bikák hitét a héten. Ne a környezetükben keressék a miértre a választ, inkább önmagukban. Mindenkinek van olyan időszak az életébe, ami arról szól, hogy valamit változtatni kell, hogy jobb legyen hosszútávon, hát ez most ilyen időszak. Férfi által, a munkahelyükön kissé áttekinthetetlenné válnak a dolgok, ennek később még jogi következménye is lehet.

ikrek
Úgy érezhették az Ikrek eddig, hogy kétszer annyit kell teljesíteniük a céljaikért és mégsem jutnak közelebb ahhoz amire vágynak. Most az egojuk volt korlátozva és ez lassacskán változásnak indul. Persze az élet újabb feladattal látja el őket és most már el kell fogadniuk ezt a pozíciót. Hamarosan utazhatnak is, és ez számukra igazi felüdülés lesz.

rak
Erősen a vágyai uralják most a Rákokat, hajlamosak mindennek a szebbik oldalát látni és hatalmas a szabadságvágyuk is. Persze ott bujkálnak a félelmek most is bennük, hogy mi lesz majd ha elmúlik ez az „álom”? Ne feledjék, hogy minden éremnek két oldala van és az egyszer fent egyszer lent rájuk is érvényes. A héten pénz jöhet egy olyan ügyletből a számukra, ami már régóta húzódik és új embereket is megismerhetnek.

oroszlan
Az Oroszlánok most úgy érzik, megtapasztalhatják mit érezhetnek a többi földi halandó. Nagy lendülettel próbálják irányítani az életüket, de ez most nem megy olyan könnyen, mert más szereplőktől is függ a dolog. A hét második fele azért még tartogat számukra meglepetést, főleg ez nőtől jön és munkával lesz kapcsolatos.

szuz
Anyagilag meglepően jó hetük lesz a Szüzeknek. Váratlan forrásból érkezhet pénz önökhöz. Viszont érdemes oda figyelniük idősebb női rokonuk egészségére és a héten egy fontos tárgyalás is lezajlik, ami valamiért sors döntő lesz az önök számára és kapcsolódik a munkához is. Egy kicsit változó lehet most a hangulatuk és olykor hajlamosak lehetnek a búskomorságra, de ez hamarosan oldódni fog önökben.

merleg
A Mérlegek most igazán határozottak és ezt most a környezetük is érzi. A héten a párkapcsolatukban is kedvezően alakulnak a dolgok, most önök is érezhetik, hogy néha a sors alakítja, hogy elérjük a vágyainkat. Egy női rokonuk munkahelyével lehetnek gondok, ami valamiért az önök dolgait is erősen érinti. Az anyagi helyzetükben is lesz hamarosan változás.

skorpio
A Skorpiók a héten is tanulnak valamit és ez az anyagi helyzetüket is érinti. Lehet nagyon bíztak valamiben, ami férfival is kapcsolatos, de sajnos kicsit bonyolultabbak a dolgok mint ahogy számították. Persze a sors szeszélyes és a hétvége teljesen más színbe hozhatja a kialakult eseményt. Nehezen tűrik most a korlátokat, pedig olyan mintha most mindenki önöket akarná plusz feladattal ellátni

nyilas
A Nyilasok életében is változások várhatóak és ez legfőképp a munkájukat érinti. Lehet bíztak valamiben, de sajnos az mégsem megy olyan könnyen mint ahogy tervezték. Viszont ami az egyik oldalt nehézség, az a másik oldalt egy új lehetőség. Szóval készüljenek fel a váratlan helyzetekre. Ez az anyagiakra is igaz a héten

bak
A héten a Bakok kissé felengedhetnek és ez főleg a hétvégére lesz igaz, mert most beteljesülnek azok a vágyaik amiket az elmúlt hónapokban a lelkükben őrizgettek. Ezzel talán egy új felismerést is magukévá tehetnek, „minden pont akkor jön, amikor megértünk rá”. Ez érvényes az anyagiakra épp úgy, mint a szakmai emelkedésre. Ezért nem érdemes másokhoz hasonlítgatnunk az életünket.

vizonto
Elakadnak a részletekben a Vízöntők és a tökéletességre törekszenek, persze ennek egyértelműen az „álmatlanul forgolódás” és az agyalás lesz a vége. A héten egy fontos utazással kapcsolatosan is kapnak hírt, de ez sem hozza a felüdülést, mert a helyzet hirtelen változik. Viszont még ha nem is sejtik, de igazából most alapozzák meg azt a változást a vágyaikban amire igazán vágynak.

halak
A kapcsolataikon van a hangsúly megint a héten a Halak életében. Most ezen a területen kell változásra számítaniuk. Hirtelen kialakuló új barátságok és ugyan ilyen hirtelen megszűnő kapcsolatokat hoz ez a hét. Persze ez a hullámvölgy a párkapcsolatukat sem kíméli, de ezt kellő empátiával és lojalitással orvosolni lehet. Persze a kisebb veszekedések így is lehetnek

Készítette: Palotay Enikő