Készítette: Palotay Enikő
kos

 

 

 
A Kosoknak most nem könnyű, mert túl sok az olyan dolog vagy esemény amin nehéz egy perc alatt túl lenni. Pedig ők igazi főnixek és szeretnek a fényre koncentrálni. Persze ez a törekvésük, most is jó, csak kitartóbbnak kell lenniük és elengedni mindazt amit eddig gondoltak másokról. Mert a héten megint az emberi kapcsolataik kerülnek előtérbe. Persze a munka területén is lesznek változások az életükbe, de itt is a türelem mutatja meg mi is a valóság.

bika

 

 

 
A héten a Bikák nehezen viselik, ha nem nekik van igazuk. Képesek a végsőkig küzdeni, azért hogy úgy legyenek a dolgok ahogy önök akarják. Azért érdemes a barátok, vagy a párjuk véleményét is meghallgatni. A héten még egy elhúzódó jogi dologra is számíthatnak. Lehet, hogy hamarosan fontos tárgyalásra kell menniük egy új társulás miatt.

ikrek

 

 

 
Az Ikrek most igazán jó formában vannak, persze ennek ára van. De igazából jól érzik magukat ott ahol vannak azokkal akikkel vannak. Persze azért érzelmileg megérinti önöket, hogy a vágyaikat most háttérbe kell szorítaniuk. A héten még nem tisztázódnak a munkahelyi dolgok, de a pénz mégis áramlik önökhöz.

rak

 

 

 
Egy nehéz időszakon vannak túl a Rákok és új időszámítás kezdődik ahol a cél a szebbítés és jobbítás lesz. Mindez persze a szabadság jegyében fogsz zajlani. A héten társulásból jön pénz önökhöz, de valamiért ez nem lesz egyértelmű. A munkával kapcsolatban férfival tér vissza egy helyzet, ami hordoz magában nehézségeket, de ezt kellő kompromisszummal meglehet oldani. A párkapcsolatukban most próbálnak a tökéletességre törekedni és irányítani a dolgokat, pedig pont az ellenkezőjére kéne törekedniük.

oroszlan

 

 

 
Sok minden zajlik most az Oroszlánok életében. Hamarosan utazni fognak vagy valamilyen formában a külföld lesz a lényeg. Ezekben az időkben úgy érzik nehezen érik el a vágyaikat, pedig igazság szerint csak alázatot kell tanulniuk. Anyagilag most az aratás időszaka következik be, egy régebbi projektjük pénzt hoz a házhoz.

szuz

 

 

 
A Szűzek igazi belső változáson mennek keresztül. sok minden kezd fontossá változni számukra ami eddig nem számított annyira. nagyon szeretnének valakibe bízni, de akibe megbíztak valamiért csalódást okozott számukra. Itt a legfontosabb az empátia, mert ha helyre hozni már ugyan nem lehet ami elromlott a megértéshez hozzásegíti önöket. Amúgy sem ússzák meg, mert ez a hónap sűrű eseményeket tartogat ami más színezetbe helyezi a kapcsolataikat.

merleg

 

 

 
A Mérlegekre is jellemző, hogy most a vágyaik motiválják őket és eléggé szomorúak, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretnék. Ez most a munkájukra is igaz, a héten ezen a területen a hirtelenség lesz jellemző. Lehet, hogy ön mond fel, de az is lehet, hogy önnek, de ha ön épp főnök vagy vállalkozó akkor egy kolléga akibe nagy bizalmunkat fektették.

skorpio

 

 
Vágyaikban hullámzó hét lesz a Skorpiók számára. Most igazán kiderül, hogy mennyi empátia szorult önökbe, mert úgy kell döntéseket hozniuk, hogy nem zárhatják ki se a saját se mások érzelmeit. Bármelyik életterület is kerül előtérbe a Skorpióknál 8munka, párkapcsolat) most esélyük lesz arra, hogy jobbá és szebbé tegyék, persze ez nem a hagyományos módon fog történni.

nyilas

 

 

 
A munkájukban történnek események a héten, lehet úgy tűnik ez önök számára kedvező lesz, talán még emelkedést is hozhat, de mégis kezeljék körültekintően a dolgokat. Ez egy átmeneti helyzet és bizonyos dolgokat teljesíteni kell, hogy stabillá váljon. Hamarosan utazhatnak külföldre és ennek az ügyeit a napokban kell elintézniük.

bak

 

 
Értetlenül állnak a Bakok a körülöttük kibontakozó helyzetekkel szemben. Most tényleg sok múlik a rugalmasságukon és persze erős a vágy bennük a rendre, de ezt most csak a megérzéseikre hallgatva érhetik el. Az anyagiak a biztonságot jelenti a Bakoknak és most ezen a fronton is érkezhetnek riasztó jelek, de ha igazán hisznek, akkor hosszú időre változtathatnak ezen a területen is az életükben. Barátokkal kezdenek új vállalkozásba és ez kedvező lesz a számukra.

vizonto

 

 

 
A héten sem lehetnek kényelmesek a Vízöntők. Szakmai emelkedés vár rájuk, ez igazi hivatali előmenetel lesz, amit a sorstól feladatként kapnak és igazából fel kell nőniük hozzá. Ez az aratás időszaka, minden tervük és vágyuk amiért dolgoztak beérni látszik, igaz mégsem érzik a beteljesedés örömét, sőt olykor az üresség érzése foghatja el most önöket. Anyagilag férfitól jöhet pénz önökhöz, szerződésből vagy vállalkozásból kifolyólag.

halak

 

 

 
A Halaknak az emberi kapcsolataik kerülnek előtérbe. Most igazán úgy érzi, hogy tehet másokért, de vigyáznia kell, mert támadások is érhetik az olyanoktól, akik nem értik meg önt. Felszínre jöhetnek régi sérelmek is most önökben, de ez csak azért van, hogy végre pontot tehessenek rájuk. A családjukat érintő hosszútávú változás kezdődik el, ami mindenképp fontos, de jó eseményeket hordozz magában, ez lehet ingatlannal is kapcsolat

Készítette: Palotay Enikő