“A gondolatok szavakká válnak, a szavak tettekké, a tettek szokásokká, a szokások jellemvonássá, és a jellem sorssá válik. Amit gondolunk, azzá leszünk. ”

Készítette: Palotay Enikő
kos

 

 

 
Esemény dús hetük lesz a Kosoknak. Hirtelen fordulatot vesznek a dolgok most önök körül. A Munkahelyükön egy hosszú távú változás kezdődik el vagy már tart, ami elhozza a bizonytalanság érzést önökben, de nem érdemes most váltani. És a magán életükben is egy szerencsés és harmonikus időszak kezdődik, mondjuk ez inkább a szingli Kosokra lesz érvényes. Akik kapcsolatban élnek azoknak valami jogi dologgal kell együtt megbirkózniuk.

bika

 

 

 
A héten még a Bikák kevésbé érzik úgy, hogy a dolgaik jól alakulnak, inkább látják sötéten a dolgokat, mint fényesen. Ennek az is lehet az oka, mert hogy hozzájuk közel álló személy sorsa is foglalkoztatja most önöket. Az elkövetkező napokban még a munkahely váltás is megfordul a fejükbe, mert úgy érzik anyagilag egy mély gödörben vannak.

ikrek

 

 

 
Az Ikrek életének is ez most egy fontos szakasza. Olyan események közepén vannak, amik hosszú távú változást hoznak az életükbe, persze önök mindig örülnek a változásnak most mégsem érzik magukat biztonságban. A magán életükben is visszatér egy régi megoldatlan probléma talán most jó eséllyel raknak pontot a végére. Ne felejtsék el minden lent után jön a fent.

rak

 

 

 
A Rákoknak is fontos időszak ez, most igazán megismerhetik saját belső világukat, hisz egy embert a tettei minősítenek a legjobban. Fontos, hogy tudják milyen életet akarnak élni és ez a cselekedeteikben is látszódjon. Olykor szívesen bújnának a kis csigaházukba ezt most mégsem tehetik meg. A hét vége felé egy fontos szerződés kerül előtérbe. Az anyagi dolgaikban is legyenek figyelmesek, mert ugyan váratlan forrásból nagy pénz jön, de még nem látszik, hogy ez jó vagy rossz dolog-e.

oroszlan

 

 

 
Az Oroszlánokra most a munkájuk ad nagy terhet és még ha nehezen is viselik a korlátozást érdemes kitartani, mert ez később meghozza jutalmát. A héten a párkapcsolatuk is előtérbe kerül, mert valami elkerülte a figyelmüket ami most felszínre jön. Ez némi áldozatot kíván most az Oroszlánoktól. De a szingli Oroszlánokra most kis boldogság vár, mert a hétvége felé pozitív visszajelzést kapnak a másik nemtől.

szuz

 

 

 
A Szüzek élete sem mentes most a nehézségektől. Olyan mint a nyári csend után, most egyszerre történnének a dolgok. Mind a munkájukban mind a családjukban, előjönnek most a gondok. Szerencsére azért ezek megoldható nehézségek és a hétvége felé olyan esemény történik ami jobb kedvre deríti önöket.

merleg

 

 

 
Igazán érzik most az erőt a Mérlegek önmagukban. Ez jó is az elmúlt hetekhez képest, de vigyázzanak arra, hogy ezt az erőt ne arra használjál, hogy másokat akarnak irányítani az önök szerint „kedvező” irányba. Szóval legyenek kedvesek a kollégákkal barátokkal is. A munkahelyükön egy hosszú távú változás kezdődik, érdemes kivárni a végét, mert hozhat meglepetést az esemény.

skorpio

 

 
Nagy összehangoltság kell most a Skorpióknak. Mert a héten a váratlanság lesz jellemző az életükre. Itt társulásról és szerződésről és pénzről is lesz szó. Sok minden fog függni attól, hogy kezelik a „válságot”. Főleg férfi által lesznek nehézségek, amik a hosszú távú tervekre is hatással lesz. Persze azért lesznek kellemes események is, mert igazi mély valósággal szembesülhetnek azzal, hogy érdemes az elvek mellett valóban kitartani.

nyilas

 

 

 
Próbálják most a Nyilasok kivonni magukat a fontosabb dolgokból és más felé koncentrálni. De igazából ez most nem könnyű. Fontos események zajlanak a munkahelyükön, ami még jól is jöhet később e jegy szülötteinek. A családjukon belül férfival zajlanak olyan események amik hatással van az életükre.

bak

 

 
Fordítva működnek most a Bakok, mert ugyan ez most nem egy könnyű időszak az életükben, ők igazából most kezdenek feléledni. Mintha a nehézség, csak beindítaná a belső tüzüket, ami azért lássuk be kell az élethez. Ez a hét inkább hétvége felé lesz izgalmas és nyugodtan hallgassanak a megérzéseikre.

vizonto

 

 

 
A héten az ügyintézésé lesz a Vízöntők életében. Fontos szerződés okozz majd fejtörést a héten, de egy új társulásról is kaphatnak infót, ámbár még így is zavarosak az események a Vízöntők számára. A héten férfival kapcsolatosan lesznek nehézségek és ez leginkább majd a munkát érinti.

halak

 

 

 
Most a párjuk lesz a legfontosabb a Halaknak, végre lesz alkalmuk tisztázni pár dolgot, ami több irányba elmozdíthatja az eseményeket önök körül. A munkájuk ugyan sok áldozatot kíván önöktől, de végre lesz idejük mással is foglalkozni, önökre fér egy kis kikapcsolódás. Közeli rokon egészségi állapotára érdemes odafigyelni a héten, mert itt váratlan események várhatóak később.

Készítette: Palotay Enikő