“Ha segítesz másokon, az Téged is épít, többé, jobbá tesz! Nem tudsz úgy átvinni valakit a csónakodon a túlsó partra, hogy Te magad is meg ne érkezz!!”

Készítette: Palotay Enikő
kos

 

 

 
Most kissé zavarosnak érezhetik maguk körül a dolgokat a Kos jegy szülöttei. Úsznak az árral, de igazából nagy bennük az önsajnálat is. Ügy tűnik ennek az az oka, hogy olyasmit csinálnak most amit nem is igazán akarnak és ettől most kissé frusztráltak és nagy bennük a szabadságvágy is. Inkább tartsanak ki most és ne tegyenek megfontolatlan lépéseket a héten, főleg olyat ne ami a párkapcsolatukra is hatással van.

bika

 

 

 
Még mindig a mélység megélése és az erős félelmek dominálnak a Bikáknál. Kissé korlátozva érzik magukat és ez főleg azért van, mert csak reagálni van erejük a körülöttük zajló eseményekre. Irányítani azokat nem igen tudják. A legfontosabb félelmük az anyagiakkal kapcsolatos, de ez persze a biztonságukra érzetükre is kihat. Hamarosan enyhülnek a dolgok addig meg próbálják figyelmüket kellemes dolgok felé irányítani.

ikrek

 

 

 
Az Ikrek feje felett is kissé összecsapnak a hullámok, de azért már érzik, vannak helyzetek amiket nem tudnak elkerülni. Nehezen tudnak empátiát érezni, annyira lefoglalja most önöket a saját belső történéseik. Vannak időszakok amikor észre kell venni, hogy igenis másokra is figyelni kell. Szerződéssel és munkával kapcsolatos nehézségek is várhatóak a héten, de jövő hétre már kissé tisztábban látják ezeket az eseményeket.

rak

 

 

 
Stabilitásra törekszenek most a Rákok és állandóan a jövőn agyalnak. Kissé túl céltudatosak és nehezen vesznek tudomást mások érzéseiről. Tudják mit akarnak és most úgy érzik el is érhetik, ez a karrierjükre vonatkozik leginkább, de persze a magánéletükre is hatással van. Szívügyekben nem látnak teljesen tisztán, ez olykor bizonytalanná teheti most önöket.

oroszlan

 

 

 
Az Oroszlánok most legszívesebben mindent megjobbítanának és szépítenének maguk körül. És ez leginkább a párkapcsolatukra van hatással. Olykor túl erősen látják a partnerük hibáit. Egy régebbi családi ügy miatt a héten pénzt kell kiadniuk, de ez csak átmeneti helyzet lesz, mert hamar fordul a kocka és pénz jön a kasszába.

szuz

 

 

 
Egy jogi ügylet vagy hivatalos tárgyalás borzolja a Szüzek idegeit. Amúgy is hajlamosak most az őrlődésre, mert érzik valami nem stimmel az életükbe és ilyenkor indokolatlanul túl kombinálnak. A munkájukban is zavarok vannak, változások kezdődnek, aminek még nem látják a végeredményét. Hétvégén munka miatt utazniuk kell.

merleg

 

 

 
A héten a Mérlegek hajlamosak a csigaházukba bújni. Ez főleg akkor lesz jellemző, amikor úgy érzik ellentétbe vagy falakba ütköznek. Ez most leginkább a családjukra érvényes, nehezen viselik el ha az életmódjukat kritizálják. A hétvége felé egy rövidebb utazáson vesznek részt ez majd enyhíti a belső feszültségüket.

skorpio

 

 
A héten sincsenek könnyű helyzetben a Skorpiók, sőt. Hosszútávú döntéseket kell hozniuk a héten, ami irtózatos nagy felelősséggel ruházza fel most önöket. A látszólagos magabiztosság, most tényleg csak külső máz, mert igencsak félnek a biztonságuk elvesztésétől. De hát aki nem mer az nem nyer. De persze alaposan nézze meg kiben bízik és hallgasson a szívére, most tényleg ne a tények döntsenek. Hisz a Skorpiók a legnagyobb médiumok.

nyilas

 

 

 
Szegény kis Nyilas jegy szülöttei, ők csak mondják ami a szívük bánata, mégis úgy érzik senki nem hallgatja meg őket, plusz még kritikát is kapnak jócskán a barátoktól vagy épp a kedvesüktől. Ez persze arra készteti önöket, hogy önmagukhoz képest kissé visszavonuljanak. Az igazság persze más, mindenkinek van olyan időszaka amikor a külvilágból a hibái „visszatérnek” hozzájuk. Lehet elmulasztottak önzetlenül segíteni valakin akin kellett volna? A lényeg az, hogy ez az időszak is elmúlik egyszer.

bak

 

 
Oldódás és emelkedés vár a közeljövőben a Bakok számára. Végre a kapcsolataikat is majd minőségében élhetik meg és kissé enyhül talán a belső feszültségük is. Jellem formáló időszakon lesznek hamarosan túl, ami lehet, hogy felszínre hozta a félelmeiket, de minden jó ha a vége jó.

vizonto

 

 

 
Igazából a nehézségek ellenére úgy érzik a Vízöntők, hogy határozottan irányítják az életüket, ehhez most kapnak belső erőt is, ami ugyan speciális megoldásokat eredményez, de legalább halad valamerre a dolog. Anyagiakban az egyszer lent egyszer fent dominál, de egy nagyobb összeg várható most az önök otthonában.

halak

 

 

 
Túl sokat agyalnak most a Halak is, és persze a párkapcsolatukban is egyre több „hibát” fedeznek fel. Igazából úgy érzik, néha kihasználják az önök önfeláldozó képességét. De vegyék számításba, hogy lehet önök fejezik ki rosszul a szeretetüket. A héten egy titok lepleződik le, ami a párjukkal is kapcsolatos lesz.
Készítette: Palotay Enikő