Készítette: Palotay Enikő
kos

 

 

 
A Kosok a héten nem panaszkodhatnak, jócskán el lesznek foglalva a munkájukkal. Lelkesebbek, mint az elmúlt hetekben. A hét vége felé még egy aprócska kellemes meglepetés is éri őket, ami még anyagi gyarapodással is járhat. Most a párkapcsolatukban is energikusabbak, pontosan tudják, hogy mi lenne jó a családjuknak, és ezt éreztetik is ezt a környezetükkel.

bika

 

 

 
A Bikák a héten kisebb külföldi útra készülhetnek. Ez most jól is jön, mert kimozdulhatnak a megszokott környezetből, és új tapasztalatokra tehet szert. Érdemes most a párjukra is jobban oda figyelni, mert változékony hangulatának komoly oka lehet. Amit most még könnyű kedvességgel és hallgatással kezelni.

ikrek

 

 

 
Az Ikrek hajlamosak a héten úgy érezni, hogy minden teher az ő vállukat nyomja. Mindenki tőlük várja a megoldást az élet nagy kérdésében, és már a sok apró szívességből is elegük van, amit tőlük kérnek. Pedig örülniük kellene, hogy sok embernek önök az útmutató. Ne riassza el önfejűségével a barátait, rokonait később még szüksége lesz rájuk.

rak

 

 

 
A héten a Rákok egy régóta húzódó ügynek vethetnek véget. És ez örömet fog eredményként hozni magával. Az is lehet, hogy anyagi gondjaik is enyhülnek ez által. Egy női rokon vagy ismerős, alaposan felzaklatja a hangulatot, mert a múlttal kapcsolatosan fed fel egy titkot.

oroszlan

 

 

 
Vigyázzanak az Oroszlánok nehogy megszokják azt a sok jót, amit az elmúlt és az elkövetkező időszakban kínál számukra. Könnyű a jót megszokni. Arra figyeljenek, hogy nem kell minden áron a környezetüket is arra inspirálni, hogy ők is boldogok legyenek. Újító gondolatait mindenképpen a jövője építésére használja, hisz a Szeptember új időket ígér.

szuz

 

 

 
A Szüzek változásra számíthatnak a párkapcsolatukban, lehet eleinte megijednek az eseményektől amik történnek velük, de fontos, hogy tisztán lássanak a saját életükben. A főnökük most többet vár el önöktől így nem érdemes elodázni a munkájukat, inkább még többet csináljanak, mint amennyit kellene mert bőségesen megtérül a következő hónapban.

merleg

 

 

 
Érzik a változást az életükben a Mérlegek, kezdenek magabiztosabbá válni. Most már tudják mit is akarnak, és ezért konkrét lépések is tesznek. Végre anyagilag is gyarapodnak, egy régóta húzódó ingatlan ügyben is végre lépések történek a héten, amire ugyan régóta vágynak de eddig akadályokba ütközött.

skorpio

 

 
A Skorpiók szeretik, most hogy sok a dolguk, olyan látványos tevékenységeket csinálnak, ahol szinte rögtön kapnak vissza jelzést arra merre felé is tartanak. De a választás nehéz, siker vagy boldogság, munka vagy magánélet. Most minden a karrierjüket segíti. Ahogy a karrierjük kezd ívelni úgy adódik egyre több problémájuk a magánéletükben. Használják ki még a nyár utolsó meleg napjait és utazzanak víz mellé.

nyilas

 

 

 
Talán az elmúlt hetek eredményeként, újra jól érzik magukat a Nyilasok. Azok akik eddig egyedül voltak vagy esetleg egy rossz kapcsolaton vannak túl, végre más szemmel látják a világot és újra vágynak arra, hogy valaki belépjen az életükbe. A munkájukba egy régebbi probléma éled újra, ami esetleg elsőre riadalmat okozz e jegy tulajdonosainak. De később, már uralni, sőt irányítani fogják a helyzetet.

bak

 

 
Az egyensúly nagyon fontos most a Bakoknak, mert olyasmik történek velük, amire régóta vágytak. Viszont hajlamosak a végletekig kimeríteni az energiájukat. Nagyon jó időszak ez az életükben a társulásra, tele vannak kreativitással. Mindaz amit létre hoztak eddig az életük folyamán ,nagy erőfeszítéseket követelt tőlük, most végre nagyot fordul a világ körülöttük és szinte minden vágyukat könnyedén megkapják az „égiektől”. Csak hát az egyensúly az fontos.

vizonto

 

 

 
A Vízöntők , újra érzik mennyire is fontosak. Mind a munkájukban mind a magán életükben fontos pozíciót töltenek be, sokaknak számít a véleménye. A lelkük legmélyén még is elégedetlenség munkál és méghozzá azért, mert túlságosan számít számukra a pénz. Úgy érzik egyre távolabb és távolabb kerülnek attól az életszínvonaltól, amit a lelkük mélyén szeretnének. Jó hír az, hogy megszabadulnak egy szorongató tartozástó hamarosan.

halak

 

 

 
Nagyon sok energiát követel most a Halaktól a munkájuk. Lehet, hogy most jobban állnak anyagilag, mint az elmúlt hónapokban, de ezt most igazi áldozatnak érzik. Áldozatnak érzik, mert le kell mondaniuk a vágyaikról. Csak a hétvégéig kell kitartaniuk, onnantól kezdve enyhülnek a szorító energiák és végre olyasmikkel foglalkozhatnak, amit szeretnek. Kisebb összeg is jöhet pluszként önökhöz a héten.

Készítette: Palotay Enikő