Készítette: Palotay Enikő
kos

 

 

 
Egy visszatérő élethelyzettel kell most megküzdeniük a Kosoknak. Ez összefügg az emberi kapcsolataikkal is. Ez olyan belső indulatokat generál bennük, hogy olykor nehezen tudják visszafogni az indulataikat. Pedig igazából nem látják tisztán a kialakult helyzetet, mert a saját érzéseik elhomályosítja a tisztánlátásuk.

bika

 

 

 
A munkájukkal kapcsolatos változások hozza elő most a Bikák anyagi biztonságra való törekvés félelmeit. Nagyon erősek most ezen a területen az érzéseik és nehézkesen látják meg a megoldást a problémára. A családjukon belül is történek most események nővel, ami kissé bizonytalanná teszi önöket. A hétvége felé már jobb lesz a helyzet, mert egy új társulás vagy barátság kimozdítja önöket a holtpontról.

ikrek

 

 

 
Kissé kuszák a gondolataik az Ikreknek mostanában, amint döntenek új dologra vágynak és mindig az a legvonzóbb ami a legelérhetetlenebb. Pedig alapvetően most jól érezhetnék magukat a bőrükben, de valahogy úgy intézik a dolgaikat, hogy legyen min őrlődniük nem csak nekik hanem a környezetüknek is.

rak

 

 

 
Erős hatások érik most a Rákokat is. Alapvetően a hitük irányítja most önöket és a meggyőződés, hogy jól csinálják a dolgaikat. De valahogy most a „fal” is erős, és néha úgy érzik maguk maradtak az áttörésével. Sok mindent kell most elengedniük, és ez az emberi kapcsolataikra is vonatkozik. A családjukban egy régi helyzet, vagy probléma tér vissza, ami férfival lesz kapcsolatos.

oroszlan

 

 

 
Most az Oroszlánokra is jellemző, hogy nem látnak tisztán és ez leginkább a kapcsolataikra értendő. Az is jellemző, hogy most hajlamosak érzelmi alapon megítélni mindent és arra törekszenek, hogy minden jó legyen. Ennek persze az a következménye valahol valami elromlik. Ezt úgy képzeljék el mintha egy két számmal kisebb nadrágba szeretnék bele préselni magukat, hiúságból, valahol kibuggyan az ami nem fér el a nadrágban.

szuz

 

 

 
A munkájukban most nehezen viselik a kötöttséget a Szüzek, pedig igazából ez most egy jobb időszak és ugyan lesznek változások a munkájukba, számítanak önökre. Az anyagi helyzetük viszont kezd kaotikussá válni, és ez persze némi aggódást, és őrlődést hoz elő önökből főleg azért, mert lehet költözniük kell a közel jövőben.

merleg

 

 

 
Nagy dolog van készülőben a Mérlegek életében, és ez valahogy a párjukra is hatással lesz. Lehet valami olyan vágyuk teljesül, amit régóta akartak? Anyagilag is hamarosan javul a helyzet, plusz pénz jön önökhöz. Viszont a munkájuk most kétszer olyan nehéz mint eddig volt. De a kitartás később meghozza gyümölcsét.

skorpio

 

 
Nehezebb időszak jön most a Skorpiók életébe, de ha hideg fejjel kezelik a dolgaikat minden jól alakulhat. Fontos most a biztonságra törekvés és még maguk sem sejtik, hogy ott találnak támogatóra ahol nem is sejtették volna. Sajna az elengedés nehezen megy most önöknek, ez a kapcsolataikra, helyekre és minden egyébre is vonatkozik, de ha valami már idejét múlt ne őrizgessék tovább, hisz az olyan mintha a lakásukba egy száraz növényt öntöznének.

nyilas

 

 

 
A Nyilasok most mindenkinek azt az arcukat mutatják ami szerintük a másiknak tetszene. Igazán jól tudnak igazodni a megváltozott körülményekhez, de ennek persze megvan a hátul ütője, és az a munkájukban látszik meg a legjobban. Most a kitartásukat teszteli a sors, és hajlamosak túl keményen ítélkezni mások felett.

bak

 

 
Még mindig az emberi kapcsolataik kapják a főszerepet a Bakok életében. Néha fent és néha lent, de a jó hír az, hogy most új kapcsolatok jöhetnek az életükbe ami a munkájukra is meghatározó lesz. A karrierjükben emelkedés kezdődik valahogy érezni fogják, hogy ami eddig nehéz volt most kissé könnyebb lett. De a legjobb az, hogy hamarosan fordul a sors kerék és a vágyaik is könnyen teljesülnek.

vizonto

 

 

 
Most sokkal erősebbnek érzik magukat a Vízöntők, erős bennük a vágy, hogy irányítsák a dolgaikat. A vágy amúgy is erős most bennük, maguk is meglepődnek a saját érzéseiken, mert sokkal tüzesebbek mint általában szoktak lenni. A munkájukban viszont hirtelen változnak a dolgok és ami ma a sikerük az holnap sok fejtörést okozhat a számukra.

halak

 

 

 
Tökéletességre törekszenek most a Halak. Vannak időszakok amikor túl kritikusak a környezetükkel, ez is egy ilyen időszak. Persze ez magával hozza az erős érzelmi hullámokat a párkapcsolatukban is. Férfival kapcsolatos nehézségekre kell számítaniuk, valahogy most összekuszálódnak a dolgok.

Készítette: Palotay Enikő