“Emberek milliói éltek már a Földön, és még a nevüket sem tudjuk. Fogadd el az egyszerű tényt: csak néhány napig vagy itt, azután eltűnsz. Ezt a néhány napot nem szabad képmutatással, félelemben elvesztegetned.” (Osho)

“Amikor két ember együtt növekszik, sokszor keletkeznek köztük szakadékok, mert nem tudnak lépést tartani egymással; mindenkinek megvan a maga haladási sebessége, a maga egyéni fejlődési üteme. De ha szeretsz, tudsz várni egy kicsit, amíg a másik beér, és akkor kéz a kézben folytathatjátok az utatokat.” (Osho)

Készítette: Palotay Enikő
kos

 

 

 
A Kosoknál a héten a legfontosabb a tisztánlátás. Talán az elmúlt időszakban fölerősödtek az önérvényesítési vágyaik és azt tapasztalhatták, hogy minden sokkal nehezebb mint ahogy gondolták. Ez azért is van, mert bizonyos közelálló személyek mégsem azok akiknek eddig gondolták. Ez némi csalódást okozhat, de ne felejtsék el, hogy amikor csalódunk tulajdonképp az elvárásainkban csalódunk.

bika

 

 

 
Fontos események történek most a Bikák életében, mégsem tudnak felhőtlenül örülni, mert túl mélyen élik meg a dolgaikat és a legkisebb eseményben is katasztrófát látnak és hajlamosak megsértődni is. Pedig a héten elérkezett az ideje egy utazásnak is, ami talán váratlan meglepetés lesz a Bikáknak is. A munkájukban minden feladatot korlátnak élnek meg, ezért is jó most egy kis pihenés.

ikrek

 

 

 
Az Ikrek is túl mélyen élik meg most az életük eseményeit és ilyen időszakban nehéz észre venni milyen szerencsések is. A héten az anyagiak kapnak fontos hangsúlyt, és ugyan lesznek nehézségeik nő által, igazából ez a hét sok mindenre magyarázatot fog adni ami régóta foglalkoztatja önöket.

rak

 

 

 
Érdekes időszak kezdődik most el a Rákok életében, nagyon erős lesz most a „varázs” képességük és mindent megkapnak amitől eddig féltek de azt is amire tiszta szívből vágytak. Ez azért fontos, mert így végre látni fogják milyen képességek rejlenek önökbe és végre letehetik a régóta őrizgetett sérelmeiket, fájdalmaikat. Az ilyen időszakok a személyiséget változtatják, formálják, de természetesen a fény és emelés szellemében. Bátran éljék meg ennek az időszaknak minden pillanatát és még maguk számára is meglepi lesz az az új ember aki születőben van. Társulások idősebb nővel szerencsésen alakulnak.

oroszlan

 

 

 
A tökéletességre törekszenek most az Oroszlánok és persze erre most sok Oroszlán fog felhorkanni, de igazából túl kritikusak másokkal szemben. Sok mindent kéne most elengedniük hisz hamarosan új időszak kezdődik az életükbe. És ahogy a „bölcsek” szokták mondani, nem szabad új életet kezdni a romokon, törmelékeken. Itt az ideje eldönteni, hogy nem csak külsőleg hanem belsőleg is változtatnak az életükön, és itt a hozzá álláson van a lényeg.

szuz

 

 

 
Egy régi érzés éled újra a Szüzekben és ettől kissé felerősödik a szabadságvágyuk, ami főleg a vágyaikban érződik. Nehéz most racionálisan gondolkodniuk és ennek csak az lesz a következménye, hogy még kevésbé tudnak kikapcsolni. Pedig érdemes most még ezt az időszakot a pihenésnek szentelni. A héten idősebb nővel lehetnek gondjaik, és kissé hajlamosak lesznek a túl költekezésre.

merleg

 

 

 
A héten egy olyan esemény következik be, a Mérlegek életében ami felerősíti a félelmeiket, de közben meg végre azt a változást hozza el amire régóta vágytak. Ez leginkább a párkapcsolatukra és társulásaikra igaz. Bármi történik bátran vessék bele magukat, mert végre a sors adja vissza azt a sok jót ami jár. A munkájukban hosszú távú változásokra kell számítaniuk, ez később még előnnyel is jár majd, de persze meg kell érte dolgozniuk.

skorpio

 

 
A Skorpiók is néha úgy érezhetik ezekben az időszakokban élik meg a legjobb és legrosszabb álmaikat. Nehéz hogy, nem irányíthatnak mindent most, mert valahogy másként alakulnak a dolgok ahogy akarják. Ez az időszak fontos, mert igazából most jönnek majd rá, hogy bármi lehetséges ami eddig álom volt.

nyilas

 

 

 
Most más arcukat mutatják a világnak a Nyilasok és más a folyamat ami belül zajlik. Kissé könnyedebbnek tűnhetnek, de ez csak a látszat. A párkapcsolatukban ez egy nehéz időszak, mert nem merik a szeretetüket kimutatni, de ha meg is teszik ridegséggel szembesülnek. Egy kisebb utazásra lesz alkalmuk a héten, ez majd feltölti önöket energiával.

bak

 

 
Érzelmeikben hullámzóak a Bakok most, de termékeny időszak ez a számukra. Hajlamosak a saját fejük után menni, de néha muszáj megtapasztalni mire is vagyunk képesek. A családjukon belül történnek most jó dolgok, az igazság mérlege pontot tesz egy családi ügy végére. Ez örömet fog végre okozni önöknek, a kapcsolataikban is hullámzóak a dolgok, összeveszés, kibékülés, szakítás és harmónia, bármelyik bármikor megtörténhet.

vizonto

 

 

 
A munkájukban megélhetnek most ugyan sikereket a Vízöntők, de ami egyik pillanatban emelkedés a másik pillanatban változhat. Néha úgy érezhetik távol kerülnek a céljaiktól, pedig igazából csak teszteli az élet a kitartásukat. A héten egy kellemes élménybe lehet részük és férfi által pénz is jön önökhöz.

halak

 

 

 
Egyszerre nyitottak és csevegőek a Halak és zárkózottak és befelé fordulóak. A héten hirtelen születhetnek barátságok az életükbe és de érhetik olyan csalódások amik megszüntetnek kapcsolatokat. De azért kellemes események is történnek majd, ez kapcsolódhat az anyagiakhoz is, mert talán egy régi tartozást most törlesztenek meg. Az biztos, hogy most a családjuk is kellemes meglepetést okozz.

Készítette: Palotay Enikő