“Tudásban gyarapodtunk, de nem bölcsességben.” (C.G.Jung)

Készítette: Palotay Enikő

kos
Érdekes időszakon mennek át most a kosok, ez a nyár jelentőség teljesnek bizonyul a személyiségük szempontjából, mert sok mindent már másként látnak mint pár hónapja. Talán már kissé óvatosabbak is kezdenek lenni, főleg ami az érzelmeiket és kapcsolataikat jelenti. Az biztos, hogy a héten egy titokra fény derül ami nővel lesz kapcsolatos, és kissé más ,megvilágításba helyezi a dolgokat.

bika
Ritka a Bikáknál ha szabadulni akarnak, de most felerősödik bennük a szabadságvágy és nehezen viselik a kötöttségeket. Ez vonatkozik a munkára épp úgy mint a kapcsolataikra. Nehezen viselik, hogy folyton mások mondják meg hogyan is kéne csinálniuk a dolgokat. Hamarosan ingatlannal kapcsolatosan is kapnak hírt, lehet, hogy épp költöznének? Hamarosan az is összejöhet, ámbár itt lesz némi nehézség a jogi dolgokkal.

ikrek
Fontos az Ikrek életében a tisztánlátás, mert kezdenek a légváraik a fejükre omlani. Minden amit gondoltak vagy elvártak másoktól, felszínre hozz bizonyos problémákat, amiket nem lehet a szőnyeg alá söpörni. A túl idealizált partnerükről talán pont most hullik le a lepel, felfedve az igazi valóját, de ez lehet fordítva is. Lehet, hogy épp az Ikrek álarca törik össze, felfedve azt amit próbáltak elrejteni. Ennek örüljenek, mert végre újra kezdhetik tiszta lappal.

rak
Hamarosan a Rákok kissé fellélegezhetnek, mert egy nagyon mély időszakot tudhatnak maguk mögött és újra a Hit és a lendület lesz az irányadó a számukra. Persze vigyázzanak, hogy ettől ne váljanak kissé felelőtlené, ezt úgy kell inkább elképzelni, hogy az aki azt hiszi mindig neki van igaza és neki minden jár, az elfelejt hálás lenni azért amit kap és nem figyel másokra. Hamarosan utazni is fognak, ami tengerentúlra fog szólni, de számíthatnak kisebb nehézségekre a munkájuk terén, mert valami történik a háttérben amit nem láthatnak még a Rákok.

oroszlan
Még ugyan tart egy nehezebb időszak az oroszlánok életében, ami felerősíti a belső félelmeiket, de már érzik, hogy ez nem viseli meg annyira önöket mint pár héttel ezelőtt. Az anyagi helyzetük zavaros, de most mégis mindenhonnan a pénz jön önökhöz, és ezért nem is kell tenniük semmit. A hétvége felé egy meglepetés is éri az oroszlánokat valaki visszatér a múltból hozzájuk.

szuz
Sok minden változik a Szüzek körül is, mégis erősek a félelmeik, hogy egyszer valamit ami fontos elvesztenek. Így viszont nehezen engednek fel és nem igazán tudják élvezni, bármiben is vannak benne. A munkájuk is most inkább nehézség és áldozat mint öröm, és a háttérben is történek dolgok amikről még nem tudnak. A héten a legtöbb gondot fiatal nő okozz az életükbe, ez lehet családtag, de ismerős vagy kolléga is.

merleg
A Családon belül történik fontos esemény a Mérlegek életében férfival kapcsolatosan. Itt olyasmiről van szó, ami a Mérlegekre ró plusz feladatokat és terheket. Ez lehet kapcsolatos betegséggel, de akár kórházzal is. Az anyagi helyzetük fellendülni látszik és ez kapcsolatos lehet ingatlannal is, itt mindenképp női segítségre számíthatnak. A héten még egy fontos tárgyalásra is alkalom nyílik, ami az új terveikkel, vágyaikkal lehet kapcsolatos.

skorpio
Minden egyszer véget ér, és ezt a Skorpiók tudják a legjobban. Most vissza kell csöppenniük a valóságba és ez rögtön egy munkahelyi nehézséget hoz magával. Itt konkrétan az anyagiak is szóba kerülnek, talán egy nagyobb kiadás vár most önökre. Persze megijedniük felesleges, mert ami kimegy az ajtón az visszajön az ablakon később.

nyilas
Igazán sok minden történik a Nyilasok életében és a legtöbb esemény a lelkükben zajlik. Most az az időszak jött el az életükbe, amikor a saját hibáikkal szembesülnek és a kritikát még önmaguktól is nehezen viselik. A jó hír az, hogy innen már felfelé vezet az út, de az elmúlt időszak tapasztalatait azért tartsák észben. Az életükben a hűség a legfontosabb és az, hogy mások életét az önmaguké elé helyezzék, ettől válnak alázatossá. A hűség most azt jelenti, hogy kitartunk valaki vagy valami mellet minden érdek nélkül, hogy őszinte örömöt adjunk a másiknak és a világnak.

bak
Türelmetlenül kutatják a Bakok is a jövőt, most olyan időszakuk élik amikor még éjszaka is a problémáikon agyalnak. De most át kell engedniük magukat az „angyaloknak”, mert most beteljesedőben van valami fontos az életükben, amit az örökös aggódással csak elrontanának. Igen, hamarosan egy életciklus végére érnek és ezekben az időkben fontosak a társak kapcsolatok is. A karrierjükben és az anyagi helyzetükben is jön az angyali segítség.

vizonto
A Vízöntők a héten sem fognak unatkozni, változásra kell számítaniuk a kapcsolataikban, mert pont az a személy okozz kellemes meglepetést akiben nem is bíztak és az a csalódást akiben hittek. Az anyagi helyzetükben is változás lesz az elkövetkező hetekben, végre kezdik majd úgy érezni, hogy a kezükben az irányítás, csak vigyázzanak, hogy a „hatalom” ne erősítse a kiválasztottság érzését önökben. Legyenek másokra tekintettel.

halak
Érzelmi hullámvölgyben vannak most a Halak. Egyszer a szeretet dominál a cselekedeteikben máskor az érdek vagy inkább a stabilitásra való törekvés. Erősen kritikusok tudnak most lenni másokkal, de sajnos önmagukkal is. Azért a vágyaik megélése most kedvezően alakul, ami mind a munkára, mind a nyaralásra hatással lesz. Talán most derül ki, hogy ősszel egy kellemes pihenés vár önökre.

Készítette: Palotay Enikő