“Nem hibáztatok senkit és semmit a helyzetemért – még magamat sem. Azt is tudom, hogy minden probléma álcázott lehetőség, és ez a készenlét a lehetőségekre, képessé tesz a pillanat megragadására és a helyzet jobbra fordítására.” (Deepak Chopra)

Készítette: Palotay Enikő

kos
Most a Kosok élete kissé nyugodtabb, igaz ez csak a látszat. Minél több az elfoglaltságuk annál jobban érzik magukat, de persze azért fontos kérdések is előkerülnek a héten, ami a családot és a pénzt, ingatlant érinti.

bika
A párkapcsolatuk kapja a héten a főszerepet a Bikák életében, most erős lehet a szabadság utáni vágyuk, de azért a józan észt is mérlegeljék a döntéseikben. Nehezen viselnek most minden plusz terhet, amit a külvilág önökre helyez, de erre ne az legyen a megoldás, hogy nem mondják el őszintén amit éreznek. Minél tovább hordanak álarcot, annál nehezebb lesz később tisztázni a dolgokat.

ikrek
Most az Ikreknek is nehéz, mert el kell játszaniuk, hogy minden rendben van velük, miközben belül dúlnak a harcaik. Sok haragot és sérelmet kell most elengedniük, de ha ez sikerül, akkor már egy nyugisabb időszak következik be. Persze ehhez az is kellene, hogy mások tolerálják ezt a nehezebb időszakot és ne zaklassák önöket fontos döntések kényszerével.

rak
Nagy a kontraszt most a Rákok életében, egyszerre érzékelik a fényt és a sötétséget is, járnak magasságokban és a mélyben is. Hajlamosak kissé menekülni a fontos döntések elől és így másokra hárítani a döntések súlyát. De vannak dolgok amikben mindenképp dönteniük kell, és persze ehhez az első lépés a legnehezebb. Fontos, hogy kellő rálátással kezeljék a most kialakult helyzeteket.

oroszlan
Az Oroszlánok is olyan sors helyzetben vannak most amikor azok a megoldási praktikák amik eddig működtek kudarcot vallanak. Kicsit el kell engedniük mindent és ez persze vonatkozik a belső félelmekre is, hogy végre picit a görcs oldódjon bennük. Még a saját sorsunkat sem tudjuk erőszakkal irányítani, és ez persze érvényes mások életére is. Szóval, csak finoman, lazán, vidáman és minden rendben lesz.

szuz
Most olyan események történek a Szüzekkel, amire vágytak mégsem tudnak felhőtlenül örülni. Ennek talán az is az oka, hogy mindig szürkébb a valóság, mint a képzelet és sajna lassabban is haladnak a dolgok, mint ahogy szeretnék most. De hamarosan teljesül egy újabb vágyuk, ehhez már csak kis időt kell várniuk.

merleg
Igazán jó időszak ez a Mérlegek életében, igaz most még erősebb lehet bennük a biztonságra törekvés. Erős lehet az aggódás a családért különösen ha van fiú gyermek is. Az is lehet, hogy egy közeli rokonuk utazása vagy külföldi munkájuk miatt aggodalmaskodnak, de az is igaz lehet, hogy a saját jövőjük is erősen foglalkoztatja most önöket. Ez azért jó, mert most jön majd el a konkrét cselekvések időszaka, így érdemes nyitott szemmel járniuk a világban.

skorpio
A Skorpiókat megtalálja a múlt, legalábbis az anyagiak terén. Most mindaz szembejön önökkel amit eddig próbáltak nem tudomásul venni. De ez lehetőséget ad, hogy az első sokkon túl jutva végleg megoldják ezeket a gondokat. A héten még egy rokon vagy barát okozhat nehézségeket azzal, hogy túl bonyolít egy helyzetet. Nem érdemes ezen sem megsértődni, mert a kellő hátér információ más megvilágításba helyezheti a dolgokat.

nyilas
A társas kapcsolataik lesznek a fontosak a héten a Nyilasoknak. Egy férfi alaposan felkavarja a dolgokat most önök körül. A legjobb ha nem az akaratukkal és erőérvényesítéssel oldják meg a dolgokat most. Ha segítségre szorul valaki, akkor úgy kell segíteni ahogy a másiknak jó, nem ahogy mi gondoljuk, hogy jó. Egy nagyobb utazás is várható hamarosan a Nyilasok életébe.

bak
A kihívások edzik a Bakokat, amikor gátba ütköznek először hajlamosak önsajnálatba burkolózni, de aztán előszedik a varázsképességüket és az akaraterejüket. Most is ez történik majd, de ez most okkal történik az életükbe, hogy végre higgyenek magukba. A Jupiter és Vénusz táncol az égen a társulás és a karrier házában, de ehhez a Plútó erős hatásával kell megbirkózniuk, hogy később pont ez a bolygó segítse őket abban, hogy az igaz vágyaik teljesüljenek.

vizonto
A héten az anyagiak kerülnek előtérbe a Vízöntők életébe. Kissé zavarosak a dolgok most ezen a téren, és fontos lesz, hogy tiszta józan ítélőképességük irányítsa döntéseiket a Vízöntőknek. A változások amik a héten történnek az életükbe a hosszú távú terveikre is hatással lesz. Ez érint ingatlan és munkát egyaránt.

halak
A Halaknál még tart egy nehezebb időszak, ami mindig újabb és újabb felismerést tartogat, ami azt a célt szolgálja, hogy lássák mi is a valóság. Ráadásul egy közeli rokonnal kapcsolatos jó hír is eléri a halakat ami külön örömmel tölti el most önöket. Hamarosan egy kellemes utazás ideje is eljön, ami igazi felüdülés lesz, mert egy kicsit elfelejthetik a félelmeiket, amik most szorongatják önöket.

Készítette: Palotay Enikő