Ambrosia Fumago krém 50 gr

1.790 Ft

Leírás

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, amelynek hatását irodalmi adatok igazolják.

Hatás:
A Fumago krém a száraz, hámló bőr ápolására egyes bőrbetegségek – így psoriasis, atópiás bőrgyulladás – gyógykezelésére és ápolására szolgáló készítmény, mely természetes hatóanyagokat tartalmaz. Csökkenti a gyulladásos tüneteket és segíti a bőr felső, elszarusodott rétegének leválását.

Mi a hatóanyaga?
50 g készítmény tartalma: 8,2 g Fumariae herba (füstikefű) propilénglikolos kivonata (fumarsav tartalom 164 mg), 2,5 g Boraginis off. oleum (boragó olaj).

Milyen anyagokat tartalmaz még a készítmény?
A kenőcs tartalmaz a gyártástechnológiában gyakran alkalmazott segédanyagokat: sztearin, cetil-sztearil-alkohol, folyékony paraffin, nátrium-lauril-szulfát, glicerin karbamid és tartósítószer (paraben).

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?
A Fumago krém alkalmas az atopiás és pszoriázisos bőr gyulladásos tüneteinek enyhítésére, valamint a száraz, igénybe vett tünet mentes bőr ápolására. Enyhébb esetekben önmaga is hatásos. Súlyosabb esetekben az erős hatású készítményekkel történő kezelések szüneteiben fenntartó kezelésként alkalmazható.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
A készítményt ne alkalmazza bármely alkotórésszel szembeni egyéni túlérzékenység esetén.

Mit kell tudnia a kezelés megkezdése előtt?
A Fumago krém tartósítószerként parabent tartalmaz. A parabenre érzékeny egyéneknek kerülni kell az alkalmazását A karbamid érzékeny bőrűek esetén irritáló lehet.

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel egyidejűleg?
A helyileg alkalmazott készítmény más, szájon át szedett gyógyszerek hatását nem befolyásolja. Más helyi készítmény azonos testfelszínen történő egyidejű alkalmazását kerülni kell.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ambrosia Fumago krém 50 gr” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 8 =

Post comment