Az asztrológia segít nekünk felismerni, miként lehet harmóniában, konstruktív és gyümölcsöző módon élnünk egymás mellett. Mindazoknak szívből ajánlom akik szeretnének a felszín mögé látni, akik nem hiszik, hogy a világ és a körülményeink tehetetlen bábjai vagyunk.

Senki nem ismeri igazán önmagát egy élet is kevés, hogy ezt megtegyünk még önmagunkkal is. Szokták is a bölcsek mondani, hogy „ismerd meg önmagad”. A legnagyobb tanító az élet hisz a különböző élethelyzetekre adott válaszunk a legjobb önismereti út. És az életünket úgy tudjuk a legjobban irányítani, ha ismerjük az energiáinkat, amik belülről működtetnek. (Ahogy bent úgy kint)

A másik fontos dolog a Hit, mert amiben hiszünk akár tudatosan akár tudat alatt az valósággá válik a világban. (Ahogy lent úgy fent).

Az ember életében vannak fordulópontok, amikre ha feltudunk, készülni talán megoldani is könnyebb, persze az esemény is megváltozhat pusztán attól, hogy figyelünk és ismerjük a korlátainkat. A mai világban mindenki fél és gyakran a helyünket sem találjuk. Bele kényszerítjük magunkat méltatlan helyzetekbe pusztán azért, mert attól tartunk, elveszítjük azt a keveset, amink van. De ha tudnák hol is a helyünk vagy mi az a dolog, ami a belső félelmünk feloldása, nem lennénk-e picit magabiztosabbak?