Ganoderma

3.000 Ft

A gomba Ganoderma lucidum hatóanyaga alkalmas a rheumatoid arthritis kezelésére, de vizsgálatok bizonyították, hogy az asztma vagy a bronchitis esetén is hatékony. Immunerősítésre is kiváló, valamint fontos szerepe lehet a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében is. Japán kutatások szerint enyhítheti a kemoterápia kellemetlen mellékhatásait, segítheti a májsejtek megfelelő működését. A szakirodalom a szerint a prosztatarák, mellrák és tüdőrák kezelésében kiegészítő terápiaként is bizonyított már.
Összetevőinek köszönheti -polyszacharidok, triterpének és szerves germánium- jelentős immunerősítő hatását. A triterpének csökkentik a vérnyomást, valamint antiallergikus hatásuk van. A germánium nyomelem segíti a nehézfémek és más mérgező anyagok szervezetből való kiválasztását és javítja a sejtszintű oxigénellátást.

Leírás

Javasolt felhasználás: 1 tetézett teáskanál port fél liter hideg vízzel felfőzünk, forrás után 10 percig főni hagyjuk, leszűrjük, majd lehűtés után napi 1 dl főzet fogyasztása javasolt. Hűtőben tároljuk.