A megrendelt termékeket átveheti személyesen, vagy házhoz szállíttathatja az MPL futárszolgálattal, Budapestre és vidékre egyaránt.

A megrendelt termékeket és a kiszállítás díját 2 módon egyenlítheti ki:
– készpénzzel: a csomag átvételekor (készpénzes fizetés esetén a szállítási díj: 1.500.- Ft)
– banki átutalással: ebben az esetben a szállítási határidőt az összeg beérkezésétől számoljuk.
Amíg az összeg nem érkezik meg, a csomagküldést nem tudjuk elindítani. (banki átutalás esetén a szállítási díj: 1.100.- Ft)
Számlaszámunk: 10700206-44728001-51100005
A szállítási határidő: 2-7 munkanap a rendelés leadásától számítva.

Fontos: Kérjük, hogy a regisztrációnál munkaidőben /08.00-17.00 óra között/ elérhető kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedjen megadni.

30.000.- Ft-ot meghaladó rendelés esetén a szállítás az ország egész területén ingyenes!

Céginformáció:
Biodepoenerg Kft
1072 Budapest, Dohány utca 5/b

Adószám: 13925862-2-13
e-mail: info@biodepo.hu
Telefon: +36/30-9127367

Fontos kérés, figyelmeztetés:
A www.biodepo.hu egy internetes áruház, a honlapunkon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint lexikonok, szakkönyvek és újságok információi, ezért ezek valóság tartalmáért áruházunk a felelősséget nem tud vállalni.
A www.biodepo.hu webáruház nem foglalkozik gyógyítással (ez a hatályos jogszabályok szerint az orvosok kompetenciája).
Amennyiben az általunk forgalmazott termékeket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, akkor előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Kérjük, mindig figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő és a termékhez mellékelt tájékoztatót is!

Köszönettel: Biodepo.hu

Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem
alkalmasak betegségek kezelésére. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek is csupán élelmiszerek, és semmiképpen nem
helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

 

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@biodepo.hu címen.